fbpx

U formua Shoqata e Maqedonasve në Çeki “Vezilka”

Ambasada e Republikës se Maqedonisë së Veriut në Pragë sot në mënyrë ceremoniale do të promovojë shoqatën e Maqedonasve ne Çeki “Vezilka”.

Në ngjarjen do të marrin pjesë edhe ministri i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut përgjegjës për diasporën Edmond Ademi, si dhe drejtori i Agjencisë për Emigracion Nikolla Shalvarinov.

Ministri Ademi do e shfrytëzojë vizitën për të biseduar me emigrantët tanë në Republikën Çeke. Ata do të kenë mundësi që të informojnë ministrin për qëndrimin e tyre në Çeki, pritshmëritë në drejtim të përkrahjes për idetë eventuale të tyre, planet, aktivitetet, për forcimin e lidhjeve të shtetit amë me diasporën dhe vendosjen e bashkëpunimit më produktiv dhe më efikas në të ardhmen.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button