fbpx

Instagrami vjen me risi, këtë herë ka të bëjë me lajme të rreme

Aplikacioni do të fillojë të shtojë paralajmërime “false information” që do të mbulojnë postimet që ekipi i lajmeve në Facebook ka zbuluar se janë të rreme, njofton Portalb.mk.

Instagram gjithashtu do të paralajmërojë përdoruesit që duan të ndajnë një postim para se të publikohet, me mesazhin që postimi përmban informacion të pasaktë dhe nëse e bën, ai do të shfaqet së bashku me një paralajmërim “false information”.

Përdoruesit do të jenë në gjendje ta shohin postimin duke klikuar “Shih postimin” pasi të lexojnë paralajmërimin. Instagram gjithashtu do të paralajmërojë përdoruesit që duan të ndajnë një postim para se të publikohet, me mesazhin që postimi përmban informacion të pasaktë dhe nëse e bën, ai do të shfaqet së bashku me një paralajmërim “false information.

Këto paralajmërime do të fillojnë të shfaqen në nëntor.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button