fbpx

Timonie e kupton zhgënjimin ndaj BE-së dhe e arsyetoi vendimin e Makronit për mosçeljen e negociatave RMV-BE (VIDEO)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *