fbpx

Avokatët e Mijallkovit kanë kërkuar ndërprerjen e rastit “Tortura”

Avokatët e Sasho Mijallkov, i akuzuar në rastin “Tortura”, kanë kërkuar ndalimin e procedurës penale kundër tij dhe gjashtë anëtarëve alfa të akuzuar për arrestimin çnjerëzor të Lube Boshkovskit tetë vjet më parë. Sipas mbrojtjes, ish-prokurorët e PSP-së nuk janë më kompetent për të përfaqësuar çështjen sepse ligji i PSP-së është ende në fuqi, njofton Nova Tv.

Për shkak të skadimit të 90 ditëve, gjykimi i rastit “Tortura” e PSP-së ka filluar nga fillimi, dhe ish-Prokurorët Specialë i kanë thënë Gjykatës se kanë vendim nga Prokurori i Shtetit Ljubomir Jovevski për të përfaqësuar rastin pasi ajo ka kaluar në prokurorinë e rregullt. Gjykata duhet gjithashtu të vendosë nëse do ta pranojë kërkesën e mbrojtjes.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close