fbpx

James Bond Sky Fall, rekord i shikueshmërisë (VIDEO)

Filmi i ri i James Bondit “Skyfall” ka shënuar rekord të shikueshmërisë në kinematë britanike gjatë fundjavës së parë që është shfaqur.

Filmi ka fituar rreth 32 milionë dollarë në vikend dhe ka pasur shikueshmërinë më të madhe nga të 23 filmat e Bondit.

Megjithatë, “Skyfall” nuk ka rritur të tejkalojë mbajtësin e rekordeve të të gjitha kohërave “Harry Potter and the Deathly Hallows — Part 2″, i cili ka fituar 35 milionë dollarë në fundjavën e hapjes, vitin e kaluar.

Lajme të ngjashme

Back to top button