fbpx

ANALIZË:  Më shumë se gjysma e borxhit ‘institucional’ – për taksa komunale, inventar dhe shërbime kontraktuese!

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *