fbpx

Shkup, sot prezantohet libri “Maqedonia nga antika deri te koha jonë”

Në Shkup, sot do të prezantohet libri, “Maqedonia nga antika deri te koha jonë”, e autorit Jusuf Buxhovi.

Promovimi do të zhvillohet në Qendrën Informative Kulturore (QIK), me fillim prej ora 19:00.

Paraprakisht, “Maqedonia nga antika deri te koha jonë” është prezantuar në Strugë dhe Tetovë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button