fbpx

RMV, janë shpallur pesë raritete të reja natyrore

Kiseliçka, Çinari – Ohër, Lisi blagun, fshati Beli, Mani e Zi – Lesnovë dhe Profili gjeologjik karakteristik – Zvegor, janë pesë r të reja natyrore, të shpallura nga Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, njofton Portalb.mk.

Vendimet, siç njoftojnë nga MMJPH,  për shpalljen e rariteteve natyrore janë publikuar tashmë edhe në Gazetën Zyrtare.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button