fbpx

Nën masa të rrepta të sigurisë, votat e diasporës zhvendosen në QNR

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka nisur sot bartjen e votave të disaposrës në Qendrën e Numërimit të Rezultateve.

Zhvendosja e votave të diasporës nga ambientet e Ministrisë së Infrastrukturë dhe Transportit, u bë nën përcjelljen e masave të rrepta të sigurisë, njofton Klan Kosova.

Rreth 15 mijë e 500 zarfe që iu takojnë votave të diasporës, u mor vendim nga KQZ që të zhvendosen në QNR, pas reaksioneve që u hasën në punonjësit zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, që dyshohet se shkaktuan zarfet e votave nga Serbia.

Transferimi i votave

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button