fbpx

Është konfirmuar lansimi i Call of Duty League

Activision Blizzard e ka shpallur dhe zyrtarisht Call of Duty League dhe markën e saj. Zhvilluesi në fjalë ka lëshuar gjithashtu detaje për sezonin inaugural të ligës së re, njofton Esports Insider, transmeton Portalb.

Call of Duty League do të luhet ekskluzivisht në PlayStation 4 dhe do të ketë në dispozicion një grup çmimesh totale prej mbi 6 milion dollarë në vitin e parë të tij. Sezoni do të kulmojë në Call of Duty League Championship, duke kurorëzuar fituesin e sezonit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button