fbpx

“Reketi” është zgjeruar me 4 persona fizikë dhe një juridik, e përfshirë edhe deputetja Remenski

Ndër të dyshuarit janë Frosina Remenski, Mile Jovanovski dhe Jasna Mandiq

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *