fbpx

Familja me 1 burrë, 5 gra dhe 24 fëmijë (FOTO)

Familja Uilliams në Roki Rixh në Juta, SHBA, është shumë ndryshe nga të tjerat.

Familja ka vetëm një baba, por pesë gra dhe 24 fëmijë të cilët jetojnë të ndarë në dy banesa.

49-vjeçari Bredi Uilliams është martuar me pesë gratë e tij, Polia, Robin, Rozmaria, Nonia dhe Ronda.

“Nuk është dhe aq e ndërlikuar”, tha ai për ABC news. “Ne duhemi. Kemi thjesht një jetë normalse zhumëzim për pesë.”

Familja thotë se fëmijëve u kanë mësuar që s’kanë pse të ushtrojnë poligaminë. Kjo bën që qëndrimi i tyre ndaj poligamisë të jetë me një tjetër qasje, më moderne. Në këtë familje pihet ndonjëherë alkool, dhe janë me mendje të hapur, transmeton TopChannel.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button