fbpx

Komunat me dalje më të madhe dhe më të vogël në zgjedhje

Kutitë e votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë u mbyllën në ora 19:00, ndërsa këtë mundësi e kanë shfrytëzuar më së shumti në përqindje qytetarët e Obiliqit, ndërsa më së paku qytetarët e Dragashit, transmeton Portalb.mk.

Në kryeqytetin e Kosovës, në Prishtinë këtë mundësi e kanë shfrytëzuar 56.88% e qytetarëve me të drejtë vote.
Të drejtë vote në këto zgjedhje kanë pasur 1 937 868 qytetarë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button