fbpx

KlanKosova: VV 30 %, LDK 30%, PDK 22%, AAK-PSD 10.5% dhe NISMA-AKR 4.5%

Qytetarët me të drejtë vote të Republikës së Kosovës e kanë shprehur vullnetin e tyre qytetar në zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Sipas Exit Poll-it të realizuar nga Klan Kosovaqë paraqet një projeksion [anketim i votuesve pasi kanë dalë nga vendvotimet] dhe jo rezultate zyrtare, partitë politike në vend, në këto zgjedhje, janë renditur kështu:1: LDK dhe Vetëvendosje me 30%

2: PDK me 22.28%

3: AAK-PSD me 10.58%

4: Nisma – AKR me 4.41%

Të tjera: 2.20%

Më poshtë gjeni edhe grafikat me ulëset në parlament për secilat nga subjektet politike:

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button