fbpx

6 shenja që tregojnë se partneri nuk është i lumtur në marrëdhënien tuaj

Sipas një studimi, 19% e amerikanëve janë të pakënaqur në marrëdhëniet e tyre, por që qëndrojnë së bashku me partnerin e tyre, për shkak të rrethanave. Nëse është e pamundur të lexoni mendjen e një personi tjetër për të mësuar nëse diçka nuk është në rregull, ekzistojnë modele të caktuara të sjelljes që mund të zbulojnë qëllimet e vërteta të partnerit tuaj, të cilat mund të tregojnë se ai nuk është i kënaqur me këtë lidhje, transmeton Revista Class.

Partneri juaj nuk ju përfshin aq shumë në jetën e tyre, sa dikur

Është plotësisht e natyrshme të kesh një jetë jashtë marrëdhënies dhe të kalosh ca kohë vetëm. Sidoqoftë, nëse ndiheni sikur partneri juaj po distancohet dhe vazhdimisht kërkon hapësirë, mund të jetë një shenjë që ata nuk janë plotësisht të kënaqur me mënyrën se si po shkojnë gjërat mes jush. Nëse filloni të ndjeni, sikur partneri juaj po përpiqet t’ju përjashtojë, është koha që të bëni një bisedë.

Ndjenjat e partnerit sikur kanë ndryshuar

Në një moment partneri juaj vepron sikur jeni dashuria e jetës, ndërsa më vonë ndryshon dhe bëhet i ftohtë. Nëse keni qenë në këtë situatë, diçka nuk po shkon mirë. Partneri juaj mund të ndjejë një nivel të caktuar shqetësimi dhe pakënaqësie dhe nuk janë në gjendje të zgjidhin ndjenjat e tyre, kështu që ata mund të fillojnë të shfaqin konfuzionin dhe acarimin e tyre ndaj jush. Mbani mend se lëkundjet e humorit mund të jenë shenjë e disa problemeve psikologjike si depresioni ose çrregullimet e ankthit, kështu që së pari bisedoni me partnerin tuaj për të përcaktuar shkakun e vërtetë për sjelljen e tyre.

Partneri juaj nuk tregon dashuri fizike

Disa njerëz preferojnë të përqafohen më shumë me partneren, mirëpo ka edhe nga ata që nuk janë shumë të dashur. Nëse më parë i dashuri juaj ju përqafonte, ndërkohë tani ka ndryshuar sjellje, kjo mund të jetë një shenjë alarmante. Mund të jetë mënyra e tyre për të mbajtur hapësirë mes jush dhe për të treguar shkëputje emocionale dhe pakënaqësi në marrëdhënie.

Ju vazhdimisht luftoni pa ndonjë arsye të dukshme

Nëse partneri vazhdon të zihen me ju për gjëra të vogla, me siguri kjo mund të jetë një shenjë e zhgënjimit të tyre në marrëdhënie. Disa njerëz nuk duan as të ndjejnë barrën e përfundimit të marrëdhënies, prandaj ata duan që partneri të jetë iniciatori i ndarjes.

Ju ndjeni se marrëdhenia juaj nuk po shkon gjëkundi

Në një marrëdhënie të fortë, partnerët janë të gatshëm të kenë hobi, të eksplorojnë botën ose të bëjnë plane për të ardhmen së bashku. Mirëpo, në lidhjen tuaj nuk ndodh kjo gjë. Prandaj, ju ndjeni se marrëdhënia juaj nuk po shkon gjëkundi, keni mbetur në po të njëjtin vend.

Partneri juaj pajtohet me gjithçka që thoni

Kompromisi është çelësi për një marrëdhënie të lumtur dhe të shëndetshme, por nëse ndjeni që partneri juaj bie dakord me çdo gjë që thoni, mund të jetë një shenjë shqetësuese. Ju gjithashtu mund të vini re një mungesë iniciativë, çfarë do të thotë se nuk ka gjeste romantike, netë pasionante, ose biseda për të ardhmen.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button