fbpx

U hap Konsullata e Kosovës në Shkup

Gjergj Dedaj, Ambasadori i Kosovës në Maqedoninë e Veriut njoftoi se nga sot është hapur shërbimi konsullor në kuadër të këtij misioni diplomatik.

Ai para gazetarëve ka promovuar Shërbimin Konsullor si dhe ka treguar ambientet e këtij shërbimi shumë të rëndësishëm.

“Sot, me 2 Tetor 2019, beme promovimin para gazetarve, te Sherbimit Konsullore te Ambasades se Republikes se Kosoves, ne Shkup, si dhe ambientet ne ndertesen e re te ketij sherbimi te rendesishem per misionin diplomatik te Republikes se Kosoves, ne Republiken e Maqedonise se Veriut!”, u deklarua Dedaj.

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: tree, sky, plant and outdoor

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button