fbpx

Janë larguar mbeturinat që kishin zënë trotuarin në Tetovë

Pas publikimit të disa fotografive të mbeturinave që kishin zënë trotuarin, Redaksia e Portalb ishte në terren dhe pa që të njëjtat ishin larguar dhe pastruar, transmeton Portalb.mk.

Për fotografitë reagoi edhe Eco Guerilla, sipas të cilëve kjo është arsye që qeveria të ia marrë kompetencat Komunës së Tetovës.

“Ja dhe një nga arsyet pse qeveria duhe t’i heqë disa nga ingerencat Komunës së Tetovës. Komuna e Tetovës nuk arrin të zgjidh problemin me mbetjet komunale. A i ngjan kjo pamje një qyteti me dy universitete?”, thuhet në postimin e Eco Guerillës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button