fbpx

Error 1200: Kështu zakonisht merret leja e vozitjes në Maqedoni (VIDEO)

Të rinjtë e Çe Team TV në videon e radhës zbuluan se si  e ka marrë lejen personi që e ka shkelur “kryetarin”. Për më shumë detaje, shikoni videon.

Problemin e marrjes së lejes së vozitjes në Maqedoninë e Veriut, të rinjtë shpesh e diskutojnë mes veti dhe në rrjetet sociale. Ajo që i brengos më shumë ata është mënyra se si merret leja, thonë se jepen para të majme për të kaluar procedurat e nevojshme.

Pasojat e marrjes së lejes në këtë mënyrë janë dhe gjithnjë mund të jenë shumë të mëdha. Por, pasi të ndodhë e keqja diskutohen çështjet, dhe jo më para.

Apelojmë deri te që gjithë që kanë problem të ngjashëm, ta diskutojmë, ta bëjmë publik, të ngremë vetëdijen për fenomenin e tillë të keq, si dhe të denoncojmë ata që e kryejnë këtë.

Për denoncim nëpër media, patjetër duhet edhe dëshmi përkatëse.

Video të tjera:

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button