fbpx

Nga data 7 tetor në Tetovë do të fillojë Festivali Ndërkombëtar i Filmit – ODA 2019

Edicioni i tetë i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit “ODA” pritet të fillojë më 7 tetor dhe do të zgjasë deri më datë 13 tetor, transmeton Portalb.mk.

Nga gjithsej 3963 filma të pranuar nga 113 vende të botës, 88 prej tyre do të konkurrojnë këtë vit në edicionin e tetë të këtij festivali.

Ka disa kategori të filmave në të cilat konkurrohet:

  • Cine Balkan Panorama (për filmat që janë të prodhuar në regjionin e Ballkanit)
  • Filmi më i mirë
  • Skenari më i mirë
  • Aktorja më e mirë
  • Aktori më i mirë
  • Kontributi artistik
  • Çmimi i jurisë
  • Çmimi i publikut

Të gjithë filmat që janë në garë mund t’i gjeni në postimin e mëposhtëm.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button