fbpx

Agjencia për Ushqim dhe Veterinari apelon për vaksinimin e qenve

Drejtuesit e agjencisë së ushqimit dhe veterinarisë i bëjnë thirrje pronarëve të qenve që t’i vaksinojnë kundër tërbimit.

Në ditën ndërkombëtare kundër tërbimit, Drejtori Zoran Atanasov tha kjo sëmundje është shumë e rrezikshme për shëndetin e njerëzve dhe të kafshëve, transmeton Alsat M. Sipas tij, komunat deri në vitin 2017 nuk kanë treguar fare interes për të krijuar programe për ballafaqim me qentë endacak.

Sipas Atanasov, për momentin ka 14 strehimore qensh ndërkohë që në ndërtim e sipër janë edhe 3 të tjera.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button