fbpx

Vetëm për 10 muaj ka ndodhur gjithë ky transformim

Pasi u diagnostikua me sindromën policistike të vezoreve, Xhiana Shortino vendosi t’i lërë ushqimet e dëmshme.

Ajo ndoqi një regjim diete dhe për 10 muaj nuk njihej më, pasi humbi plot 57 kg. Por ngaqë ka qenë e shëndoshë që në lindje, aq nuk mjaftonte. Vajza u detyrua të bëjë dhe një operim që i zvogëlon stomakun, transmeton TopChannel.

22-vjeçarja peshonte 107 kg dhe punonte si aktore. Hera e parë që e kuptoi që duhej të humbte peshë patjetër, ishte kur e punësuan vetëm për rolin e një balerine mbipeshë.

Ajo punonte si aktore por të vetmin rol që i dhanë ishte ai i një balerine të shëndoshë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button