fbpx

5 trendet e thonjve për momentin janë këto (FOTO)

Jemi zyrtarisht në vjeshtë, kështu që na duhen ide të reja thonjsh. Për të gjitha juve që ju ka ardhur koha për të shkuar tek estetistja e thonjve, kemi menduar ne. Me siguri dëshironi të dini cilat janë trendet e momentit, prandaj po ju njohim me pesë të tilla. Këto janë trendet që po mbizotërojnë në stinën e vjeshtës, por do të vazhdojnë të preferohen edhe në dimër, transmeton Revista Class.

French

Xixa, perla dhe gurë

Ngjyrat neutrale

Super të gjatë

Matt

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button