fbpx

A jemi dëshmitar të një rend të ri botëror në arsimin e lartë?

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Një artikull për të cilin vlen të përgëzohet autori. Ndryshe nga bollëku i formateve të zakonshme të portalb-it.
    Uroj që në të ardhmen të merrni e të publikoni tekste të këtilla edhe nga autor të tjerë, për ta thyer formatizmin dhe monotoninë e krijuar gjatë këtyre viteve.
    M.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe

Close