fbpx

Maqedonia ka zyrtarë “të panumëruar” – numri i saktë i zyrtarëve të emëruar dhe të zgjedhur nuk dihet

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *