fbpx

Snow White and the Huntsman (VIDEO)

Përralla e Borëbardhës është mjaft e njohur, nuk do të mundohemi ta shpjegojmë. Toni i filmit është më real dhe më i errët, ndërsa muzika dhe efektet kompjuterike janë shumë të mira.
 
Për të gjithë ata që i doni këto aventura të përziera me pak fantazi atëherë ky film është për ju. Edhe pse Borëbardha është pjesë e titullit të këtij filmit, mbretëresha e keqe është më dominante, më e tmerrshme dhe më mirë e aktruar./Portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button