fbpx

Error 1200 Çfarë ndodh kur “kryetari” i komunës e “humb” biçikletën? (VIDEO)

Të rinjtë nga Çe Team TV kanë realizuar vazhdimin e videove me tregimin e “kryetarit” të imagjinuar të komunës së Tetovës. Pasi ka marrë guximin të vozitet me biçikletë nëpër rrugët e këtij qyteti ku mungojnë shtigjet e biçikletave, “kryetari” pëson aksident.. Për reagimin e ngadalshëm të Ndihmës së Shpejtë, sjelljen e mjekëve dhe aktualitete të tjera ndiqni videon.

Ka një kohë të gjatë që Portalb e trajton problemin me joefikasitetin e Shërbimit të Ndihmës së Shpejtë. 

Përmes sarkazmit të rinjtë nga Çe Team TV trajtojnë problemet me të cilat ballafaqohet çdokush në Maqedoninë e Veriut. Posaçërisht të rinjtë. Videot janë me vazhdime.

Video të tjera:

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button