fbpx

Mos u bëj shumicë

“Sa herë e gjen veten në anën e shumicës, është koha të reflektosh dhe të ndryshosh”.

Mark Twain, shkrimtar amerikan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button