fbpx

Këto 6 gafa të mëdha në filma me siguri nuk i keni vënë re

Edhe regjisorët më të mëdhenj bëjnë gabime në filmat e tyre. Këto gabime mund të jenë të rëndësishme, (ndoshta shumica nuk i vënë re), por gjithsesi, e shkatërrojnë paksa magjinë e filmit. Ja t’ju shkruajmë me raste konkrete: një djalë në një film të Hollywood u zëvendësua nga një vajzë dhe sigurisht kjo gjë nuk kaloi pa u vënë re, transmeton Revista Class.

Për gafa të tilla që mbase ju i keni vënë re do të shkruajmë sot. Hidhuni një sy:

-Ora “The Citizen” që Brad Pitt vendosi në filmin “Once Upon a Time” në Hollywood u shit për herë të parë në vitin 1972, por filmi është është realizuar në 1969. Ky model, pra nuk ekzistonte asokohe.

– Në “Deadpool 2”, në skenën ku personazhi kryesor është duke biseduar me shoferin, një tufë lulesh në anën e djathtë shfaqet dhe zhduket.

– Dan nga “Venom” mban një bllok në dorën e djathtë dhe telefonin e tij në dorën e majtë, por në sekondë, pajisjet me magji ndryshojnë vendet.

– Këtu është një gabim tjetër në kohë. Në zyrën e personazhit kryesor të Klubit të Blerësve Dallas, në mur ka një poster me një Lamborghini Aventador. Filmi është realizuar në vitin 1985 dhe kjo makinë nuk u prodhua deri në vitin 2011.

– Në John Wick: Kapitulli 2, ora e Winston tregon datën si 20. Por 2 ditë para, ishte 1 Dhjetori. Koha e udhëtimit?

-Në njërën prej skenave në “Aquaman”, Arturi i vogël u zëvendësua me një vajzë. Epo, të paktën, ishte një fëmijë me flokë më të gjatë dhe me kaçurrela.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button