fbpx

Ministria nuk heq dorë ndaj fruthit: Fëmijët e pavaksinuar nuk do të regjistrohen në çerdhe dhe shkollë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *