Teatri i Gostivarit dhe premiera e “Nathanit të Urtë”, në rrugë qorre

E paqartë mbetet situata se, kur do të shfaqet premiera historike e institucionit të sapoformuar “Teatri i Gostivarit”, “Nathani i urtë”, sepse megjithëse trupa teatrore duhej të takoheshe më 20 gusht, një gjë e tillë nuk ka ndodhur. Nga ana tjetër, ndryshime ka pasur edhe në postin e ushtruesit të detyrës, të cilët vënë në … Continue reading Teatri i Gostivarit dhe premiera e “Nathanit të Urtë”, në rrugë qorre