fbpx

Këto cilësohen si qytetet më të rrezikshëm në botë

Dhuna ka qenë një pjesë e jetës për një kohë të gjatë, që nga momenti kur njeriu i parë mori një gur dhe kuptoi se me të mund të goditet dikush. Arsyet për dhunën janë pothuajse aq të pafundme si edhe aktet, dhe kjo është një pjesë e pamohueshme e gjendjes njerëzore, shkruan Alsat.

Është në të gjithë botën dhe mund të ndodhë kudo, në çdo kohë, por qytetet kanë qenë prej kohësh të lidhura me atë më të keqen.

Ekzistojnë statistika mbi nivelet më të larta të vrasjeve, shumicën e krimeve me armë, problemeve më të mëdha të drogës dhe numrin më të madh të arrestimeve.

Nga qytetet e botës së tretë deri në vendet më kryesore të Amerikës këto janë disa nga qytetet më të dhunshme që duhet të shmangni patjetër:

  • San Juan, Porto Rico
  • Guinea e Re, Australi
  • Acapulco, Meksikë
  • Brazil
  • St. Louis, SH.B.A.
  • Caracas, Venezuelë
  • Los Cabos, Meksikë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button