fbpx

Më shumë se 100 shoferë janë gjobitur gjatë ditës së djeshme në Shkup

Janë dënuar më shumë se 100 shoferë të makinave dhe motoçikletave në Shkup, njofton Alsat.

Më shumë se 100 shoferë të motoçikletave dhe makinave janë gjobitur gjatë ditës së djeshme në Shkup, njofton MPB.

Në periudhë nga ora 6 deri në ora 24 janë gjobitur gjithsej 45 shoferë të cilët e kanë tejkaluar shpejtësinë, ndërsa janë zbuluar 25 kundërvajtje për të cilët janë dhënë 14 mandate dënimi si dhe 11 mandate dënimi për kundërvajtje.

Reparti për siguri në komunikacion, mbrëmë nga 18.30 deri në ora 1.30 ka kryer aksion për zbulimin e kundërvajtjeve nga shoferët e motoçikletave në rajonin e Shkupit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button