fbpx

Në Prishtinë protestohet kundër zhurmës së kafeterive

Banorët e zonës “Qendra”, gjegjësisht të rrugës “Rexhep Luci”në Prishtinë kanë protestuar sot kundër zhurmës së krijuar nga disa kafiteri aty dhe duke deklaruar se kështu po kërkojnë të drejtat e tyre elementare.

Kjo zonë banimi njihet edhe për një numër të madh kafeterish, të cilat frekuentohen gjatë gjithë kohës, transmeton KlanKosova.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button