fbpx

Ky do te jetë ndryshimi më i ri te aplikacioni Facebook (FOTO)

Jane Manchun Wond ka publikuar pjesë të aplikacionit të Facebook, që mundësojnë errësimin e prapavijës së aplikacionit, që njihet si “Dark Mode”.

Kjo mundësi do të jetë vetëm për Android dhe iOs, dhe akoma nuk është bërë e ditur për pajisjet e kompanisë Apple.

Aplikacioni Messenger që është në pronësi të Facebook, që nga marsi ka fituar mundësin “Dark mode”, por aplikacioni kryesor i këtij rrjeti akoma ka mundësi vetëm ngjyrën e bardhë në prapavijë.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button