Jahiu ka dalë nga paraburgimi pasi ka dhënë 105.000 euro garanci dhe ia kanë ngrirë tërë pronën

Sekretari shtetëror në Ministrinë për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Jahi Jahiu dje është lëshuar nga paraburgimi që të mbrohet në liri, pasi që ka dhënë garanci 105.000 euro dhe me propozim të Prokurorisë, Gjykata ia ka ngrirë tërë pronën, njofton Portalb.mk. “Me vendim të Gjykatës është pranuar propozimi i mbrojtjes për t’u dhënë garanci prej … Continue reading Jahiu ka dalë nga paraburgimi pasi ka dhënë 105.000 euro garanci dhe ia kanë ngrirë tërë pronën