fbpx

Përleshje fizike në autobusin afër Bit Pazarit

Ministria e punëve të brendshme (MPB) raportoi se sot rreth orës 01:45, në autobusin e transportit publik me numër 57 ka ndodhur një përleshje, transmeton Portalb.mk.

Përleshja ka ndodhur në bulevardin “Krste Misirkov” në Shkup, e njohur si rruga e Bit Pazarit.

Në përleshje ishin të përfshirë në njërën anë 31 vjeçari E.K. dhe 30 vjeçari B.R, ndërsa në anën tjetër 20 vjeçari A.E. Të gjithë janë nga Shkupi.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close