fbpx

Komisioni i Venedikut në Tiranë

Në fillim të Tetorit, Komisioni Hetimor Parlamentar për shkarkimin e kreut të shtetit duhet të ketë gati raportin që i çohet seancës plenare për votim.

Por përpara se të hartojë këtë dokument komisioni duhet të marrë një opinion nga Komisioni i Venecias.

Një përfaqësi e këtij komisioni do të vizitojë Tiranën në datën 9, 10 dhe 11 Shtator, transmeton Klan.

Në agjendën e këtij delegacioni janë parashikuar takime me anëtarët e Komisionit Hetimor, me kreun e Kuvendit, me vetë Presidentin e Republikës, me anëtarët e Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve si dhe me ministra të kabinetit qeveritar Rama.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button