fbpx

Zjarr afër pompës së benzinës në Katlanovë, shtatë vetura kundërzjarri në terren

Në afërsi të pompës së benzinës së Katlanovës, në autostradën Veles – Shkup ka shpërthyer zjarr. Për momentin ende digjet, ndërkaq zjarri është ka lëvizur në drejtim të drunjve, njofton Portalb.mk.

Një qytetare ka dërguar fotografi te redaksia e “Slloboden Peçatit” dhe thotë se ka mjaftueshëm zjarrfikës në terren, por qytetarët duhet të kenë kujdes.

Komandantit i Njësitit të Kundërzjarrit i Qytetit të Shkupit, Vlladimir Simonovski ka deklaruar se shtatë vetura të kundërzjarrit janë në terren.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button