fbpx

Error 1200 – Anti Korrupsioni: Paratë e vjedhura të kthehen te populli! (VIDEO)

Të rinjtë nga Çe Team TV kanë realizuar videon e dytë. Përmes sarkazmit ata trajtojnë problemet me të cilat ballafaqohet çdokush në Maqedoninë e Veriut. Posaçërisht të rinjtë.

Korrupsioni në Maqedoni është shumë i përhapur. Raportet e Komisionit Evropian për aderimin e RMV-së në Bashkimin Evropian, çdo vit kërkojnë që më fuqishëm të luftohet dhe të çrrënjoset korrupsioni i cili ka kapur edhe pozitat më të larta shtetërore. Ky fenomen i keq, është duke i larguar të rinjtë nga vendlindja.

Komisioni për Antikorrupsion mundohet të bëjë punën e vet, ndërkaq funksionarët tanë mundohen të ikin nga përgjegjësia.

Paratë e vjedhura duhet të kthehen!” thuhet në video.
Video-ja do të ketë vazhdime.

LEXO: Ku mbeti transporti urban në Tetovë? Përgjigjja është në këtë video

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button