fbpx

Burra, mos i bëni këto gabime kur visheni (FOTO)

Moda ndryshon gjatë gjithë kohës, por është stili që qëndron.

Njerëzit vërejnë edhe detajet më të vogla në pamjen e dikujt, veçanërisht kur i takoni për herë të parë.

Për shembull, 52% e grave thanë se gjykojnë personalitetin e një burri në varësi të këpucëve që ai ka mbathur.

Dhe këpucët nuk janë detaji i vetëm – që njerëzit i kushtojnë vëmendje, transmeton Klan Kosova.

Sigurisht, nuk ka asnjë rregull universal se si të “dukeni mirë”, por ka disa këshilla themelore që mund t’i bëjnë burrat të duken më trendy dhe tërheqës.

10 Wardrobe Mistakes That Are Haunting Men

10 Wardrobe Mistakes That Are Haunting Men

10 Wardrobe Mistakes That Are Haunting Men

10 Wardrobe Mistakes That Are Haunting Men

10 Wardrobe Mistakes That Are Haunting Men

10 Wardrobe Mistakes That Are Haunting Men

10 Wardrobe Mistakes That Are Haunting Men

10 Wardrobe Mistakes That Are Haunting Men

10 Wardrobe Mistakes That Are Haunting Men

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button