fbpx

Bëje punën që e do

“Bëje punën që e do dhe nuk do të të duhet të punosh kurrë”.

Konfuçi, filozof kinez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button