fbpx

Këshilli gjyqësor nuk e shkarkoi Jovo Vangelovskin, kryetarin e Gjykatës Supreme

Anëtarët e Këshillit gjyqësor, sot në seancën e 316-të kanë diskutuar për përgjegjësin në punë të kryetarit të Gjykatës supreme, gjykatësit Jovo Vangelovski.

Në komunikatën e Këshillit gjyqësor nuk përmendet emri i kryetarit ose edhe i Gjykatës supreme, por thuhet se Këshilli gjyqësor debatoi pas raporteve të komisionit për vërtetimin e përgjegjësisë së gjykatësit/kryetarit të gjykatës dhe vendosi:

-pas dy kërkesave, u mor vendim për ndërprerjen e procedurës.

LEXO: Zaev: Po pengohet shkarkimi i Jovo Vangellovskit
LEXO: Jovo Vangellovski – kundërshtari i paepur i PSP-së
LEXO: 
Këshilli për Verifikimin e Fakteve ngriti kallëzim penal kundër Jovo Vangellovskit

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close