fbpx

Fillim i shkëlqyeshëm i taksave elektronike – për korrik dhe gusht janë shitur 6.830 pajisje për pagesë elektronike

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *