fbpx

Sot ka ndërruar jetë nëna e Janevës, Ruskoska: Nuk  do të ndikojë në kërkesën për paraburgim

Sot në mëngjes ka ndërruar jetë nëna e prokurores speciale Katica Janeva, por prokurorja Vilma Ruskoska, tha se ajo nuk do të ndikojë në kërkesën për paraburgim të prokurores.

Janeva sot është arrestuar në shtëpinë e saj në lagjen Kozle, ndërkaq në shoqërim të policisë është dërguar në Prokurorinë Speciale, ku ka pasur urdhër që t’i merret kompjuteri dhe pajisjet tjera të saj.

PTHP ka kërkuar paraburgim për Janevën. Pritet që të nxirret përpara gjykatësit të procedurës paraprake.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button