fbpx

Nuk kanë printera dhe tekste shkollore, pagat evropiane mund vetëm t’i ëndërrojnë, profesorët “do t’ia mbathnin”

Dy të tretat e profesorëve universitarët duan të largohen nga vendi.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *