fbpx

Si ndodhi që për “Alo” rasti “Reket” u bë “Raketë”, çanta “Lui Viton” fitoi aparat për ndjekje dhe marrëzi tjera…

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *