fbpx

PANTULLEPAJKSHI

Lajme të ngjashme

Një koment

 1. hahaha
  super.
  ne dite si keto, kur rrenohet sistemi i drejtesise, parametrat e shtetit, kur tipa jotipa te diktojne ngjarjet e dites dhe pernjehere vjen njeriu ne situate qe te perdore fjalet me te ndryra per njerezit me pergjegjes te ketij gjoja sistemi qe 30 vjet sistem nuk u be, humori i tille eshte terapeutik.
  C’ka na ka mbetur tjeter pervec se me hajgare t’i marrim ata qe tekstualisht tallen me ne, e ne emrin tone qeverisin dhe pasurohen.
  Humori eshte pergjigjeja me adekuate, plus qe tajon ato hormonet qe na disponojne
  falemnderit Xhabir

Leave a Reply to tetovare Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *