fbpx

Sensacionalizëm dhe spekulime në revistën serbe “Blic” – qeveria e Maqedonisë i përgënjeshtron lidhjet e fshehta dhe fondet e zeza mes Zaevit dhe Haradinajt

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *