fbpx

Kuvendi i RMV-së nuk e ndal avazin e miratimit të ligjeve me procedurë të shkurtuar dhe urgjente (Infografik)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *