fbpx

Milevski: Masa “TVSH-ja ime – mundësi që deri tani mbi 800 mijë euro të derdhen në llogari të qytetarëve

 Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Goran Milevski dhe kryetarja e komunës së Manastirit, Natasha Petrovska, promovuan masën “Rimbursim prej 15 për qind të TVSH-së së llogaritur”, njofton MIA.

“Sot, së bashku me kryetaren e Komunës së Manastirit, u bashkuam me fushatën “TVSH-ja ime”. Deri më sot, sipas të dhënave që kam marrë nga Zyra e të Ardhurave Publike, janë regjistruar më shumë se 5.5 milionë llogari fiskale, të ardhura buxhetore që arrijnë në më shumë se tre miliardë denarë dhe qytetarët do të kenë mbi 50 milionë denarë. Pra, mbi 800 mijë euro do të rrjedhin tashmë në llogaritë e qytetarëve. Nuk është një shumë e vogël. I bëj thirrje të gjithë qytetarëve që të përfshihen. Ai që mendon se ai nuk është një aset i madh, le t’i mbledhë dhe le t’i dhurojë aty ku është e nevojshme”, tha Milevski.

Ai shtoi se elementi i dytë i rëndësishëm i këtij aktiviteti është që ekonomia  gri në vend të eleminohet.

Kryetarja Petrovska tha se kjo është një masë shumë e mirë që lejon qytetarët që drejtpërdrejt të marrin një rimbursim nga TVSH-ja. Kjo, shtoi ajo, është diçka që Qeveria ka premtuar dhe e ka realizuar.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button